A csoportos edzések lemondásának a rendje:

Mindenkivel előfordul, hogy nem tud eljönni a megbeszélt időpontra. Viszont a lefoglalt időpontok és foglalkozásokra való részvétel áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok alapján lehetséges:

 • Az előre lefoglalt időpontokat legkésőbb aznap 12.00 óráig van lehetőség lemondani (reggeli órák esetében előző nap 19.00 óráig)!!! A foglalást a bejelentkezős oldalról lehet törölni. (LEMONDÁS ITT) vagy telefonon nálam Zsuzsa: +36 20 537 5302 / és nem az óraadó oktatónál
 • A későn lemondott, illetve le nem mondott, lefoglalt időpontok esetén az az alkalmad levonásra kerül!!!
 • A havi bérletes vendégek esetén a bérlet lejárati ideje 1 edzésnappal lerövidül!!!
  Tiszteljük meg az edzőtársainkat azzal, ha mégsem tudunk eljönni, akkor a foglalt fenntartott helyet időben (a fentebb leírtak szerint) lemondjuk!

Az időpont lefoglalásával és a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házirend szabályait.

 1. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a stúdiókban minden edzés azonnal fizetendő.
 2. Fontos, hogy csak egészségesen vegyél részt az edzéseinken!
 3. Bejelentkezésre, időpont egyeztetésre, telefonon keresztül, illetve személyesen nálam tudsz.
  Gazdag Zsuzsanna 06 20 537 5302
  Vagy az online felületen itt!
 4. A WALKenergie csoportos edzéseink 2 főtől, a Spinracing teremkerékpár edzésem 3 főtől, és az alakformáló edzésem 6 főtől kerülnek megtartásra.
 5. Amennyiben az óra megkezdése előtt 5 órával nincs meg a megfelelő létszám, az óra elmarad. Természetesen ilyenkor a bejelentkezőket e-mail ben értesítjük, és a már megvásárolt napi jegy a következő edzésen felhasználható .
 6. A teremben kizárólag zárt, TISZTA talpú sportcipőben lehet edzeni.
 7. Az edzés során a törölköző használata kötelező.
 8. Az öltözőben a többi vendég zavarása, hangoskodás nélkül lehet tartózkodni. Megkérünk mindenkit, legyen tisztelettel, a még éppen zajló edzésre.
 9. Az eszközöket, gépeket a vendégek csak saját felelősségükre használhatják. Az edzéseken saját felelősségükre vehetnek részt.
 10. A gépek használatát követően, alaphelyzetbe kell állítani. / vissza kell venni az ellenállást, majd a használt gépeket mindenkinek saját maga után le kell fertőtleníteni. /
 11. Az öltözőben hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.
 12. A bérletek lejárati időn túl nem használhatók fel.
 13. A bérletek nem átruházhatók.
 14. Az edzéseken hang és kép felvétel készülhet.

A Házirend bármely pontjának megszegése esetén kötelesek vagyunk a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia a termünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.
A WALKenergie Stúdió Győr – Csorna valamennyi munkatársa nevében köszönjük, hogy elfogadjátok a Házirendben foglaltakat.
Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!
Edzéseink igénybevételéhez kellemes kikapcsolódást, sportolást kívánunk!

Tisztelettel:
Susana Fitt Stúdió csapata