Ha nincs időd elmenni a fitness terembe vagy nem tudod kire hagyni a kisgyereket, itt a neked való lehetőség. Edz otthon bármikor amikor időd engedi vagy amikor a gyermeked épp alszik, ha lemaradnál, bármikor vissza tudod nézni!

Nagysikerű online edzéseim már több mint egy éve működnek, így a videótárban az eddigi videókat is megtalálod, ráadásul a már meglévő videókhoz hetente 2 db LIVE élő edzést is tartok amiben a gyakorlatokat bemutatom, elmagyarázom (kezdő-haladó opció mindig van)!
Többfajta, célodhoz leginkább illő online edzés közül is választhatsz, melyek között eszközös és eszköz nélküli órákat is találsz!

Jelenleg bérelhető eszközök:

  • Spinning bicikli,
  • Súlyzók,
  • TRX heveder

Kérlek, hogyha eszközt szeretnél bérelni, akkor időben jelezd és megbeszéljük a részleteket! Ha spinning biciklit bérelsz, akkor az első alkalommal a technikai információkat mind elmondom, alapgyakorlatokat bemutatom, vagy igény esetén lehetőség van az online edzésekhez is.

Edzések, melyekhez akár már ma tudsz csatlakozni:

Fitt Body saját testsúlyos edzés

TRX edzés

Funkcionális köredzés

Bikini forma: súlyzós edzés/ csoportos órai felvétel / kedd – Kedd-csütörtök 18:00 órakor online live élő edzés!

Spinracing / spinning edzés

Az edzések leírását megtalálod az óratípusoknál!

Csoport tagság feltételei, jelentkezés menete

Az online edzés díja mindösssze 6000Ft/30 nap

  1. Kérlek üzenetben jelezd részvételi szándékod!
  2. Jelentkezésed után válaszban küldök egy számlaszámot, melyre el kell utalnod az online edzés díját (6000 Ft-ot). Így az elkövetkező 30 napra tagságod érvényesség válik, és már kezdheted is az edzéseket!